Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După două mariaje şi o relaţie de concubinaj, primarul de la Berevoeşti, o nouă idilă cu o asistentă medicală

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3822

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_8.jpgDupă două căsnicii şi o relaţie de concubinaj eşuate, Florin Bogdan Proca, primarul comunei Berevoeşti, trăieşte o nouă poveste de dragoste alături de prietena celei de-a doua soţii, Alina Georgiana, de care vrea să divorţeze, şi fosta iubită a unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi. Chiar dacă nu e încă despărţit legal de cea de-a doua nevastă, edilul deja se afişează cu noua sa cucerire pe la petreceri şi în mediul on-line, având în vedere o a treia căsătorie.

Noua cucerire, prietena fostei soţii şi iubita unui bun prieten

Actuala iubită a lui Florin Bogdan Proca se numeşte Andreea Veronica Şerban şi lucrează ca asistentă medicală la Spitalul Municipal Câmpulung. „Duduia a luat concursul la spital, cu 89 de puncte, la finele lunii septembrie şi e asistent debutant la Blocul Operator Central. Şi-a mai încercat norocul, pe acelaşi post, în iulie, dar nici ea şi nici celelalte şapte candidate nu au primit peste 50 de puncte la testarea scrisă, iar o a opta a absentat. A fost prietena Alinei, a doua soţie, şi iubita unui amic de-al său. Erau prieteni de familie şi uite la ce s-a ajuns. Am auzit că de Alina vrea să divorţeze la notar, ca apoi să facă nuntă, dar nu sunt sigur. Mi-a spus cineva că Veronica asta i-a pus condiţii clare în ceea ce priveşte băieţelul, Antonio, pe care îl are în urma relaţiei de concubinaj. I-a interzis să mai aibe vreun contact cu el, decât să-i plătească pensie alimentară, în rest să nu vină să-l vadă, să nu aibă nicio legătură cu el. De când e cu ea, nu mai vrea să audă de copil”, ne-a mărturisit un tânăr din Berevoeşti care se învârte prin anturajul primarului. În noiembrie 2016, Florin Bogdan Proca cerea Judecătoriei Câmpulung desfacerea căsătoriei de prima soţie, Graţiela. Tot el a fost cel care a revenit cu o cerere la instanţă, de amânare a procesului, pentru a se împăca cu consoartă, ca apoi să renunţe la judecată. Dar, în cele din urmă, căsătoria a fost desfăcută, cei doi soţi ajungând din nou în faţa instanţei pentru împărţirea averii, principalul obiectiv al partajului fiind Păstrăvăria „Cascada Râuşor”, înfiinţată pe numele Graţielei. În final, la finele lui 2018, Florin Bogdan Proca a obţinut pe cale judecătorească ca firma deţinută de fosta soţie să-i restituie suma de 401.857 de lei, iar el să-i dea ei 7.623, 37 lei cheltuieli de judecată. Cei doi s-au mai înţeles în privinţa împărţirii unei suprafeţe de teren, în suprafaţă de 2.755 metri pătraţi de teren şi a unui autoturism Dacia Sandero. În plus, primarul a fost obligat să-i plătească pensie alimentară fiicei sale în valoare de 16,50% din venitul său net lunar, de la data de 2 martie 2018 şi până la majorat. A urmat pentru edilul din Berevoeşti o relaţie de concubinaj cu Claudia Păun, în urma căruia a venit pe lume un băieţel, iar la mijlocul anului 2018 Florin Bogdan Proca s-a însurat a doua oară cu Alina Georgiana, aflată şi ea la al doilea mariaj. Cei doi sunt şi colegi, tânăra fiind bibliotecară în comună, post pe care-l ocupă de anul trecut, înainte de oficializarea relaţiei. După niciun an de căsnicie, primarul a cerut divorţul, găsindu-şi alinare în braţele asistentei de la Spitalul Municipal Câmpulung. Poate a treia oară merge! Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK