Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Suspecţi de trafic de droguri, „Mameacă” şi Ţîru rămân în arest

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1381

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2434_10.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2434_9.jpg La începutul lunii, cei doi câmpulungeni, suspecţi de trafic de droguri, au ajuns în faţa instanţei, care a dispus menţinerea arestării preventive a lor. Tinerii au contestat decizia, urmând ca instanţa superioară să se pronunţe în caz. În acelaşi timp, a fost format un nou dosar în care aceştia sunt inculpaţi, iar adolescenta căreia i-au vândut substanţe interzise, asistată de părinţi, este parte vătămată.

Este vorba de Daniela Cristina Ţîru şi Mihai Ionuţ Chira, zis „Mameacă”, arestaţi preventiv pe 6 septembrie 2019. Vineri, 1 noiembrie, tinerii au ajuns la Tribunalul Argeş, care a hotărât ca ei să rămână în continuare în arestul preventiv al IPJ Argeş, mai ales că s-a pus în mişcare acţiunea de trimitere a lor în judecată pentru trafic de droguri. În urmă cu două luni, oamenii legii au făcut mai multe percheziţii în Câmpulung, vizate fiind opt persoane bănuite de trafic de minori şi trafic de droguri de risc. Acţiunile poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, coordonate de un procuror DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti, au avut loc după ce părinţii unei eleve din municipiu au făcut public oful lor: fata lor, de 16 ani, a dispărut de mai multe ori de acasă într-un an, iar autorităţile nu au făcut nimic pentru a o găsi şi a-i pedepsi pe cei vinovaţi. Părinţii au detaliat, pentru televiziunile naţionale, cum fiica lor a fost atrasă în lumea drogurilor şi, după ce au făcut-o dependentă de ele, doi traficanţi tineri i-au cerut să se prostitueze pentru ei, în schimbul prafurilor. Familia fetei a mai susţinut că, de fiecare dată când aceasta dispărea, cazul era tratat ca o simplă dispariţie, deşi adolescenta era la traficanţi. Deşi fata lor a fost exploatată de mai multe ori în ultimii doi ani, abia în septembrie au avut loc descinderi, în urma cărora 33 de tineri au fost ridicaţi şi duşi la audieri, dar doar cei doi, Daniela Cristina Ţîru şi Mihai Ionuţ Chiru, au rămas în arest, fiind suspecţi că au oferit droguri unor copile în schimbul serviciilor sexuale. Dosarul a pornit de la plângerile făcute de mama şi tatăl fetei. Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK