Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bătăuşul poliţistei a vrut control judiciar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 733

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2434_8.jpgJudecat pentru ultraj, după ce a agresat o poliţistă, tânărul din Vultureşti a cerut instanţei înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, dar magistratul de caz nu a acceptat solicitarea.

Vasile Tiberiu Fieraru, de 29 de ani, din satul Mâzgana, a agresat-o pe Andreea Georgiana Teodorescu, agent şef adjunct la Secţia de Poliţie Rurală nr. 8 Hârtieşti. Poliţista, alături de colegii ei, a ajuns, pe 21 mai, la Vultureşti, la solicitarea paramedicilor de pe o ambulanţă SMURD. Aceştia fuseseră solicitaţi să acorde ajutor me-dical unei femei, căreia i se făcuse rău, implicată fiind într-o încăierare între două familii. În timp ce echipajul medical încerca să o îngrijească pe femeia leşinată, un individ din familia adversă s-a năpustit asupra tărgii, să o tragă de păr pe pacientă şi să o lovească. Atunci a fost momentul când a intervenit poliţista, care, prinsă la mijloc între scandalagii, a folosit spray-ul lacrimogen din dotare. Vasile Tiberiu Fieraru a fost unul dintre cei afectaţi. S-a repezit la agentă şi i-a rupt uniforma, chiar dacă era vizibil că era gravidă, cu sarcina în lună mare. Scandalul a fost aplanat, iar agresorul a fost reţinut, iar apoi arestat preventiv. A stat în arestul IPJ Argeş până pe 20 iunie 2019, când Tribunalul Argeş i-a admis cererea şi l-a plasat în arest la domiciliu. La ultimul termen, de marţi, 5 noiembrie, individul a venit cu solicitarea, către Judecătoria Câmpulung, de înlocuire a arestului la domiciliu cu controlul judiciar, dar nu i-a fost acceptată, judecarea lui pentru ultraj continuând. Peste două săptămâni, pe 19 noiembrie, a fost stabilită o nouă înfăţişare. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK