Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Autorul accidentului mortal de la Jandarmi, judecat pentru ucidere din culpă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1102

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2428_Clipboard03.jpg

Tânărul din Cetăţeni, care, acum aproape doi ani, a provocat un accident, în urma căruia un câmpulungean şi-a pierdut viaţa, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Pe lângă persoana vătămată, Nicolae Gheorghe Baldovinescu, inculpatul Marian Bîrloiu, în proces mai sunt implicate, ca părţi civile, Spitalul Municipal Câmpulung şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Cumplitul accident a avut loc pe 13 ianuarie 2018, în jurul orei 14.00, în zona Schei, pe strada Fraţii Goleşti, mai sus de Sercop, în apropierea unităţii de jandarmi. Nicolae Baldovinescu, care locuia în zonă, se deplasa regulamentar cu un triciclu electric, dinspre supermarketul Kaufland către strada ce leagă intersecţiile semaforizate din Schei şi Vişoi - Turn (strada Colonel Stănescu), iar la un moment dat a fost izbit violent de un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Bulgaria, care circula în aceeaşi direcţie. Din primele cercetări ale poliţiştilor sosiţi la locul accidentului, pare-se că şoferul maşinii, Marian Bîrloiu, de 27 de ani, din Cetăţeni, a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. În urma impactului, octogenarul a fost aruncat în aer câţiva metri, iar când a căzut s-a lovit cu capul de bordura trotuarului, suferind leziuni grave, incompatibile cu viaţa. „Şoferul a venit cu viteză de jos, dinspre Kaufland. Cred că a pus frână brusc, maşina a derapat, că asfaltul era umed de la zăpadă, şi l-a lovit pe domnul Baldovinescu. El n-a avut, săracul, nici o vină, mergea regulamentar pe tricicleta lui electrică. Abia ieşise din curte, că locuieşte aici în zonă. L-a aruncat în aer, pantofii i-au sărit la vreo 50 de metri mai încolo, iar când a aterizat, s-a lovit la cap. Cred că a murit pe loc. E baltă de sânge acolo!”, ne-a declarat la acel moment unul dintre martorii accidentului. Oamenii legii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La faţa locului a ajuns şi un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbatul accidentat la Spitalul Municipal Câmpulung, şi mai apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, dar se pare că leziunile pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viaţa. A.T.

The most visited gambling websites in The UK