Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După tamponare, s-au luat la ceartă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 674

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2427_Clipboard07.jpg

Duminică, după prânz, la intrarea în Câmpulung dinspre Piteşti s-a produs un accident soldat cu însemnate pagube materiale, însă, din fericire, fără victime omeneşti. Trei maşini Logan s-au izbit şi, chiar dacă impactul a fost destul de puternic, nicio persoană nu a fost rănită.

Când şi-au văzut maşinile serios şifonate, cei implicaţi s-au luat la ceartă, neputându-se pune de acord cu gradul de vinovăţie al fiecărui conducător auto, şi, aşa cum a spus un participant la trafic, s-au şi îmbrâncit. „Am trecut pe acolo şi i-am zărit cum se împingeau, îmbrânceau. Nu m-am oprit pentru că nu aveam eu ce face acolo, dar am găsit un echipaj de la Poliţia Locală din Câmpulung şi le-am spus ce e acolo. Au plecat imediat cei doi. Erau prin zona centrală, asigurau o zonă unde fusese un alt eveniment. Erau pe echipaj Robert Chira şi Vali Vătăşescu. Ei sunt mereu activi. Au ajuns acolo, au fluidizat traficul în zonă, au repus lucrurile în ordinea firească. Cei doi au solicitat sprijin şi de la Poliţia Naţională, care s-a dus la benzinărie şi cu jandarmii”, spunea un câmpulungean, martor la cele întâmplate. Poliţiştii locali au identificat conducătorii auto şi au gestionat cazul până la sosirea cadrelor Poliţiei Rutiere Câmpulung, care a făcut cercetări la faţa locului, urmând să stabilească gradul de vinovăţie al fiecărui şofer în parte şi să i-a măsurile care se impun. Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK