Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mascaţii, tot mai des pe străzile din Câmpulung!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1003

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2427_Clipboard20.jpg

Mascaţii îşi fac din ce în ce mai des simţită prezenţa la Câmpulung, la solicitarea autorităţilor locale, în vederea prevenirii incidentelor violente şi a infracţionalităţii, în general, care au făcut din urbea musceleană un al doilea „Caracal”. Trupele de intervenţie rapidă au patrulat vineri şi sâmbătă prin municipiu, aplicând mai multe sancţiuni contravenţionale.

Pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publice optime pe raza municipiului Câmpulung, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a dispus instituirea unei zone speciale de siguranţă publică. În cadrul acesteia vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi efective de jandarmi. Dispozitivul de ordine publică va fi direcţionat în zonele cele mai sensibile din oraş, iar la acţiuni participă şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt. Vineri şi sâmbătă, poliţiştii de la Biroul Rutier şi cei de la Ordine Publică, însoţiţi de trupele de intervenţie rapidă din cadrul IPJ Argeş, au luat la puricat oraşul. Toţi cei care au fost depistaţi că au încălcat prevederile legale au fost sancţionaţi contravenţional, iar alţii au rămas pietoni. Sâmbătă seara, poliţiştii au descoperit o şoferiţă care conducea un autovehicul care avea inspecţia tehnică periodică expirată de peste un an şi jumătate. Tânăra a fost sancţionat contravenţional şi poliţiştii i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare ale vehiculului. Tot sâmbătă seara, un individ a fost condus la Poliţia Câmpulung, pentru că ameninţa oamenii pe stradă cu un cuţit. Acţiunile de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale de pe raza de competenţă a poliţiştilor musceleni vor continua şi în următoarea perioadă. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK