Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi-au ciocnit maşinile la TBC

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1014

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2426_Clipboard14.jpg

Două autoturisme au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un incident rutier, care a avut loc în intersecţia de lângă Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) din Câmpulung. Cele două maşini s-au ciocnit puternic, pe fondul neacordării de prioritate a unuia dintre conducătorii auto, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nu a fost nici primul şi, cu siguranţă, nu va fi nici ultimul eveniment rutier din zona respectivă, intersecţia fiind catalogată ca fiind una cu risc major de producere de accidente. Şi asta pentru că, de cele mai multe ori, unii şoferii uită semnificaţia indicatoarelor rutiere şi se aventurează orbeşte în intersecţie, fără a mai acorda prioritate. Aşa s-a întâmplat şi miercuri după-amiază, când un autoturism Volvo, care circula regulamentar, a fost lovit în plin de o Dacia Solenza, al cărei şofer nu a oprit pentru a se asigura la STOP. În urma impactului, nu au fost victime, însă maşinile au fost serios şifonate, mai ales cea de fabricaţie autohtonă. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că autoturismul Dacia Solenza nu avea asigurare obligatorie auto, iar valabilitatea ITP era expirată. Conducătorul auto, în vârstă de 74 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce pentru 60 de zile. Bărbatului i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancţionat contravenţional şi e bun de plată. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK