Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Membrii emisiunii „Visuri la cheie”, surprinşi la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2041

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2425_Clipboard06.jpgJoia trecută, pe 3 octombrie, autocarul „Visuri la cheie” a fost zărit pe DN 73, la Mihăeşti, îndreptându-se spre Câmpulung. Membrii show-ului de la Pro TV chiar s-au oprit în municipiu, unde au vizitat o familie din zona Apa Sărată. Cât timp echipa a fost în vizită la familia selectată să facă parte dintr-un viitor episod, maşina a fost parcată chiar pe varianta Câmpulungului, la „Păsărica”.

„Dragilor! Nu au venit pentru o situaţie ca una dintr-ale noastre! Să fim mulţumiţi că suntem sănătoşi, cât de cât, şi putem merge la toaletă singuri! Da, este adevărat… au venit! Au venit la un copil în scaun cu rotile, cu părinţii mai mult decât bolnavi (tatăl este în recuperare după un atac cerebral, mama este în recuperare după cancer la sân, aşa am înţeles)… rezultatul final nu l-am văzut nici eu, deşi suntem vecini (la câteva case distanţă)!”, a comentat o câmpulungeancă pe Facebook la pozele cu maşina „Visuri la cheie” surprinsă pe variantă.

Mulţi au fost încântaţi că emisiunea chiar e „pe bune” şi nu ficţiune şi aşteaptă să vadă rezultatul final.

„Visuri la cheie” este un show extrem de emoţionant, difuzat de postul Pro TV, care le aduce românilor inspiraţie, bucurie, lacrimi de fericire şi motive să creadă cu tărie că dorinţele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Echipa emisiunii străbate ţara în fiecare an şi cunoaşte oameni deosebiţi, care luptă mereu pentru a rămâne uniţi şi care nu au renunţat nicio clipă la visurile lor. Cristina Joia, Alina Vîlcu şi Valentin Ionaşcu sunt designerii de interior şi arhitecţii „Visuri la cheie”. Cei trei, împreună cu prezentatorul emisiunii, Dragoş Bucur, sunt pregătiţi să le aducă românilor poveşti de viaţă impresionante şi transformări spectaculoase ale locuinţelor acestora.

Cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul „Visuri la cheie”, unde să ataşeze fotografii cu ei şi casa lor, să treacă numele familiei şi prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de email, inclusiv starea civilă, după care trebuie să răspundă la un set de întrebări. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK