Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Aproape doi ani va sta după gratii bărbatul care şi-a bătut soacra

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 875

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2425_Clipboard02.jpgBărbatul de 49 de ani, din Bilceşti, care şi-a cotonogit cu parul soacra, după ce aceasta nu a vrut să-i dea pensia, va sta după gratii un an şi zece luni, după ce, la finele săptămânii trecute, a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung pentru violenţă în familie şi vătămare corporală.

Aşa cum v-a spus, după ce şi-a băgat soacra în spital, Nicolae Parghel, căci despre el este vorba, a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare, în condiţii privative de libertate. De fapt, bărbatul a fost pedepsit pentru cele două infracţiuni, violenţă în familie, cu un an de închisoare, şi vătămare corporală, cu un an şi şase luni. Şi condamnarea finală a rezultat din contopirea celor două, la care s-a mai adăugat un spor de şase luni.

Ca pedepse complementare şi accesorii, lui Nicolae Parghel i-au fost suspendate mai multe drepturi, pe o perioadă de trei ani, ce curge de la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale, de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a comunica cu victima.

În cadrul hotărârii din 4 octombrie 2019, magistratul a dispus deducerea din pedeapsa aplicată inculpatului, perioada cât a fost reţinut şi arestat, respectiv de la data de 8 iulie 2019, la zi.

Spitalul Municipal Câmpulung, care s-a constituit parte civilă în proces, va primi de la Nicolae Parghel suma de 4.424 lei, reprezentând cheltuielile de spitalizare ocazionate de îngrijirile medicale acordate persoanei vătămate, Valeria Ungheanu. În schimb, soacra bărbatului nu a cerut să fie şi ea parte civilă.

Prin soluţia instanţei, starea de arest a bărbatului a fost menţinută. Decizia este supusă apelului, care se poate face în termen de 10 zile de la comunicare, cererea depunându-se la Judecătoria Câmpulung.

 A ajuns în arestul IPJ Argeş, după ce şi-a snopit în bătaia soacra

Nicolae Parghel a fost reţinut pentru 24 de ore miercuri, 18 iulie, iar joi, 19 iulie, la propunerea Parchetului, Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, măsură ce a fost prelungită inclusiv după condamnarea din 4 octombrie a bărbatului. A ajuns în arestul IPJ Argeş, după ce şi-a snopit în bătaia soacra. Femeia, de 85 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, iar după o perioadă îndelungată de refacere şi recuperare, dată fiind vârsta înaintată, a fost internată într-un centru social. 

Valeria Ungheanu, de 85 de ani, a fost bătută crunt de Nicolae Parghel, de 49 de ani, nimeni altul decât concubinul fiicei sale. Scandalul a început de la pensia bătrânei, pe care agresorul a vrut să i-o ia, aşa cum obişnuia, şi a avut două episoade. Prima dată s-a întâlnit cu ea pe drum şi a lovit-o cu un băţ peste mână, fiind salvată de nişte veci, care au auzit-o ţipând, şi au anunţat Poliţia. Până să ajungă oamenii legii, a mai încasat-o o dată, chipurile, că de ce a cerut ajutor. De data asta, i-a dat cu un par şi i-a rupt piciorul stâng. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK