Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acuzaţi de trafic de minori şi droguri de risc, Tinerii reţinuţi săptămâna trecută au contestat arestul preventiv, dar fără succes

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3047

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Septembrie_2418_Clipboard03.jpgDupă ce părinţii unei adolescente din Câmpulung au detaliat în faţa camerelor de luat vederi, chiar la Caracal, că fiica lor a fost ademenită de mai multe persoane din municipiu, drogată şi exploată sexual, acuzând că Poliţia nu s-a implicat, pe 6 septembrie au fost făcute nouă percheziţii la Câmpulung. Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT, Serviciul Teritorial Piteşti, au descins la domiciliile a 8 câmpulungeni, bănuiţi de săvârşirea de infracţiuni de trafic de minori şi trafic de droguri de risc.

În urma descinderilor, 33 de suspecţi şi martori au fost duşi la audieri. Doar trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după care două dintre ele au primit mandate de arestare preventivă.

Acuzaţi de trafic de minori şi droguri de mare risc, Daniela Cristina Ţîru şi Mihai Ionuţ Chira, zis „Mameacă”, vor sta următoarele 30 de zile în arestul IPJ Argeş, până pe 5 octombrie 2019, inclusiv, aşa cum a stabilit Tribunalul Argeş, prin încheierea din 6 septembrie.

Ţîru şi Chira au contestat măsura luată, a arestului preventiv, recursul judecându-se ieri, pe 12 septembrie, la Curtea de Apel Piteşti. Instanţa superioară le-a respins cererile, contestatarii fiind obligaţi să suporte cheltuielile judiciare avansate de stat, fiecare câte 200 de lei. Adrian TĂNASE

 

The most visited gambling websites in The UK