Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza vitezei, a intrat cu maşina într-un stâlp

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 486

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2408_Clipboard03.jpgUn şofer de 24 de ani, din Stoeneşti, a fentat moartea, marţi seara, după ce a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc pe drumul naţional ce străbate localitatea. Chiar dacă maşina pe care o conducea s-a proptit într-un stâlp din beton, bărbatul a scăpat nevătămat din această cumpănă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.15, în satul Bădeni. Potrivit martorilor, şoferul unui autoturism BMW a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, venind dinspre Cetăţeni, a pierdut apoi controlul volanului şi s-a izbit frontal de un stâlp din beton pentru linii electrice aeriene. „A venit o maşină cu ajutoare în sat. El e pocăit...S-a dus să ducă o tranşă acasă, iar apoi s-a întors să mai ia ceva. S-a grăbit şi a făcut accident!”, ne.a mărturisit un localnic. În zonă au ajuns rapid echipele de intervenţie ale ISU şi Poliţiei, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Şoferul s-a ales doar cu o sperietură groaznică ce-i va da, probabil, de gândit pe viitor atunci când va apăsa prea tare pedala de acceleraţie. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK