Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pacientă în stare gravă, transportată cu elicopterul la Bucureşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 435

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_August_2408_Clipboard02.jpgUn elicopter SMURD a aterizat, luni, în jurul orei 17.40, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel pentru a prelua o femeie în vârstă de 60 de ani, din Câmpulung, care avea probleme medicale foarte grave şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Pacienta a fost stabilizată la Spitalul Municipal şi pentru că starea ei de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă s-a ales deplasarea pe calea aerului. 

Sindrom coronarian acut şi insuficienţă respiratorie

Femeia avea probleme cardiace severe, iar luni după-amiază i s-a făcut rău şi a solicitat o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost diagnosticată cu sindrom coronarian acut şi insuficienţă respiratorie. Medicii câmpulungeni de la Compartimentul de Primiri Urgenţe au reuşit să o stabilizeze, însă, dată fiind situaţia gravă în care se afla, au decis ca pacienta să fie transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală. Femeia a fost pregătită pentru drumul cu elicopterul după care a fost adusă la stadion cu o ambulanţa SAJ. Elicopterul a decolat la ora 17.20, iar după aproximativ 40 de minute a aterizat pe stadionul Dinamo, bolnava fiind ulterior preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Universitar, unde era aşteptată de medici. A.B.

The most visited gambling websites in The UK