Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza căldurii, Primarul Damian Poştoacă s-a-nfipt cu maşina într-un cap de pod

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 514

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iulie_2399_Clipboard13.jpg

Momente de cumpănă, vineri după-amiază, pe 5 iulie, pentru primarul comunei Mioarele, Damian Poştoacă! Atât el, cât şi soţia sa au ajuns la spital cu traumatisme grave, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei Mihăeşti. Edilul se afla la volanul autoturismului de serviciu şi a fost suficientă o clipă de neatenţie pentru ca maşina să părăsească şoseaua şi să ajungă într-un şanţ. Poliţia urmează să stabilească acum cu certitudine circumstanţele producerii acestui incident rutier.

Accidentul a avut loc la ora 13.45, pe DN 73. Primarul Damian Poştoacă se afla la volanul unui autoturism Duster, ce aparţine Primăriei Mioarele, în fruntea căreia se află de ani buni, şi venea de la Piteşti împreună cu soţia sa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, la un moment dat, pe raza comunei Mihăeşti, pe fondul altor preocupări, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor în dreapta direcţiei de mers. Maşina a ajuns într-un şanţ şi s-a izbit cu putere de un cap de pod. „Am înţeles că îi era foarte cald şi transpirase abundent. Soţia a vrut să ia o sticlă de apă de jos să-i dea să bea, iar el n-ar mai fi fost atent câteva clipe la drum şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, răsturnându-se într-o parte.”, ne-a declarat unul dintre martorii accidentului. În urma impactului, primarul Poştoacă şi soţia sa au suferit fracturi la membrele inferioare şi au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Câmpulung. Au primit îngrijirile medicale care se impuneau, iar în urma radiografiilor făcute medicul de gardă de la CPU a stabilit că edilul a suferit o fractură de calcaneu (os voluminos situat la partea inferioară şi posterioară a piciorului care formează călcâiul), în timp ce soţia sa s-a ales cu o fractură de femur. După ce au fost stabilizaţi, cei doi au solicitat să fie transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Poliţia Rutieră Câmpulung a demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK