Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu în zona Rotunda Un bloc a fost evacuat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1361

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2391_Clipboard27.jpg

Zeci de persoane, între care şi copii, au fost evacuate, luni după amiază, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din zona Rotunda. Mai mulţi locatari au făcut atac de panică, şi, din fericire, nu au existat persoane arse sau intoxicate cu fum.

Alarma a fost dată de o locatară de la etajul doi care, atunci când a vrut să iasă din locuinţă, s-a trezit cu tot fumul gros, acumulat pe scara blocului, care nu are aerisire, în locuinţă. Femeia s-a speriat şi, de panică, nu a mai închis uşa apartamentului, care în câteva secunde s-a umplut de fumul înnecăcios. A ieşit la fereastra unei camere şi a strigat după ajutor. Vecinii şi trecătorii au chemat pompierii, iar până la venirea militarilor, femeia a aruncat pe fereastră cel mai mic dintre copii, care a fost prins de oameni într-o pătură.

Când au ajuns pompierii, tablourile electrice ale apartamentelor, amplasate la parter, ardeau, cu precădere cel de la numărul doi. Militarii au urcat pe scara blocului cu măşti cu oxigen şi au evacuat toţi locatarii de pe scară. Nouă inşi, printre care şi trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică. Fiecare a plecat din locuinţă cu ce avea pe el, fiind persoane care, de panică, au uitat să se încalţe. 

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu pe strada General Simonescu, la blocul 7, scara C. Ne-am deplasat la locul intervenţiei cu autospeciala cu apă şi spună, un echipaj B2 SMURD şi o autoscară mecanică. Ajunşi la locul intervenţiei, am constatat că incendiul se manifesta la parterul imobilului, la tabloul de distribuţie al curentului electric. Fumul din interiorul scării ajunsese până la etajul patru. Au fost evacuate nouă persoane, dintre care trei copii. Trei dintre cei şase adulţi au avut atac de panică şi au primit primul ajutor medical de la echipajul SMURD şi echipajul SAJ, sosit la faţa locului.”, ne-a declarat plutonierul adjutant Sorin Şain. Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a pornit incendiul. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK