Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Site-ul Primăriei Rucăr, agenţie on-line de întâlniri amoroase

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1028

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2386_Clipboard03.jpgInternetul abundă de site-uri pentru găsirea de parteneri şi întâlniri ocazionale, însă, ca să legi astfel de chestiuni amoroase de o instituţie publică, care impune un anumit grad de moralitate şi respect, e prea de tot. Dar uite că se întâmplă şi la mijloc a căzut Primăria Rucăr, a cărei pagină web s-a transformat într-un site de „agăţat”.

Orice cetăţean care ar dori să afle ceva informaţii despre comuna păstorită cu mână sigură de Ionel Dulamă şi are un minim de cunoştinţe în utilizarea computerului şi-ar întrepta atenţia şi ar căuta ceea ce îl interesează tastând www.primariarucar.ro. Numai că e posibil ca omul să aibă un şoc, pentru că în locul informaţiilor îi apare fie o imagine cu trei „animatoare”, îmbrăcate sumar, fie cu o singură duduiţă la bustul gol, care te îmbie la o partidă de sex, având certitudinea că te vei cupla cu o femeie din zona ta. Tot ceea ce trebuie să faci e să urmezi, rapid, nişte paşi şi se va deschide calea fericirii, nu înainte de a promite că-i vei păstra identitatea partenerei. Şi ca meniul sexual să fie complet, pe site-ul Primăriei Rucăr poţi găsi, în afară de „femei din zona ta”, „gigolo de închiriat” şi „dame escorte”. În altă ordine de idei, să nu încercaţi să-i aflaţi averea primarului Dulamă, pentru că la această secţiune pusă la dispoziţie de Consiliul Judeţean, în ideea unei transparenţe totale, nu veţi găsi nimic. Transparenţa este doar în materie de sex! Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK