Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tir de-a curmezişul drumului, la Stoeneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 784

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2385_Clipboard20.jpgDacă există vreun înger păzitor al şoferilor, atunci, cu siguranţă, el a avut grijă, vineri, de dimineaţă, de un prahovean, chiar în momentul în care acesta a fost la un pas să se răstoarne cu un tir în timp ce cobora în viteză „vârful lui Păun”, spre Stoeneşti.

Mastodontul, plin cu marfă, s-a răsucit în drum şi a rupt circa 10 metri de gard, în dreptul intersecţiei cu drumul comunal spre satul Piatra. Cabina tirului a fost serios avariată, în timp ce şoferul a scăpat doar cu o sperietură groaznică. Asta pentru că a avut parte de varianta norocoasă a accidentului. În condiţiile în care autocamionul scăpat de sub control ar fi ieşit în totalitate de pe şosea pe partea stângă în sensul direcţiei de mers, atunci, cu siguranţă, s-ar fi prăvălit în decor, iar dimensiunile accidentului ar fi fost mult mai mari. În urma incidentului, traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră, până când autocamionul a fost repus în circulaţie cu ajutorul unui tractor. Poliţiştii din Stoeneşti au dirijat traficul şi au avut grijă ca întreaga operaţiune să nu se soldeze şi cu alte necazuri. Potrivit cercetărilor la faţa locului, se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul volanului în momentul în care tirul a intrat în balans. Conducătorul auto a invocat faptul că autovehiculul nu avea frâne pe remorcă. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK