Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Rămas pe drumuri, cu trei copii, Şi-a incendiat casa la nervi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 847

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2383_Clipboard14.jpgGest necugetat al unui bărbat din Câmpulung, duminică după amiază. După ce a fost dat afară din casa în care locuia cu chirie, împreună cu soţia şi cei trei copii minori, de proprietara imobilului, bărbatul a mers la casa părintească şi a dat foc intenţionat acoperişului. A ajuns la spital mutilat şi el şi alt frate, care locuia în casa părintească, după ce au spart geamurile cu pumnii şi cu capul.

După o copilărie nefericită şi fără dram de noroc în viaţă, un bărbat din Câmpulung, tată a trei copii minori, a ajuns la limita puterilor şi a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Şi-a incendiat casa în care a copilărit alături de cei 6 fraţi a lui. Povestea de viaţă a incendiatorului este una tristă. În urmă cu mai bine de 3 ani, a găsit o casă cu chirie, acolo unde şi-a luat copiii şi soţia şi au stat până duminică. Din câte se pare, proprietara imobilului în care au stat cu chirie le-a pus în vedere să părăsească clădirea. Motivul? Vroia 10.000 de euro pe casă. Cum bărbatul, care muncea cu ziua şi era văzut foarte bine de vecini, nu avea de unde să ia suma de bani respectivă a început să care mobila şi să se mute în casa părintească, acolo unde locuia un frate de-al lui. În jurul orei 17.30 a fost văzut pe strada Richard, unde i-a povestit unui vecin situaţia prin care trece. Se pare că bărbatul a mers la casa unde a copilărit cu gândul să o incendieze. După circa 30 de minute, a dat foc la mai multe haine care se aflau în podul casei, după care a intrat în camera în care se aflau fratele şi soţia şi le-a spus să iasă afară, că a dat foc la casă. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperişul casei şi exista riscul extinderii focului şi la imobilele din apropiere. Pompierii militari sosiţi la faţa locului au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au stins incendiul în timp foarte scurt. Din câte se pare, atât bărbatul care a dat foc intenţionat casei, cât şi fratele acestuia au consumat băuturi alcoolice, cel puţin asta reieşea din comportamentul celor doi. Au ieşit în curtea casei şi, după ce s-au certat minute bune cu pompierii militari, dar şi cu paramedicii de pe SMURD şi cei de la Ambulanţă, au început să spargă geamurile de termopan ale casei, lovind puternic atât cu pumnii, cât şi capul. Cu greu au fost liniştiţi de poliţişti, cât şi de jandarmi şi urcaţi în ambulanţe şi duşi la Spitalul Municipal din Câmpulung. Din cauza rănilor foarte grave, bărbatul care a dat foc casei a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş în stare gravă. Şi fratele acestuia a suferit răni grave, riscând să piardă trei degete de la mâna dreaptă. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Biroului Criminalistic, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care i-au întocmit incendiatorului dosar penal pentru distrugere. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK