Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Altă poliţistă, agresată, în timp ce încătuşa un scandalagiu la Drăghici

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1438

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Martie_2366_Clipboard13.jpgUn nou caz de ultraj a ajuns în atenţia procurorilor de la Câmpulung, după ce un bărbat din Mihăeşti a lovit o poliţistă, care încerca să-l încătuşeze, pentru că a făcut scandal la un local din localitate.

Incidentul a avut loc duminică după amiază. Poliţiştii de la Secţia Rurală Schitu Goleşti au fost solicitaţi să intervină în satul Drăghici, acolo unde Gheorghe P. şi fiul său, Gabriel P., aflaţi în stare de ebrietate, au agresat mai multe persoane, la barul din centrul localităţii. La sosirea oamenilor legii, cei doi au devenit şi mai recalcitranţi, agresând fizic pe cei doi poliţişti. 

Pe numele bărbaţilor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, fiind cercetaţi în stare de libertate. 

„A fost o altercaţie între trei persoane, la un bar din localitate. A intervenit o patrulă de la Secţia Rurală, iar în momentul în care îl încătuşa pe unul dintre bărbaţi, poliţista a fost lovită. S-a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi a fost sesizat şi Parchetul pentru ultraj. Aşteptăm să vedem ce soluţie dă Parchetul.”, ne-a declarat subcomisarul Mădălin Zamfir, de la IPJ Argeş.

Doar la finele anului trecut, un rudar din Schitu Goleşti, care a ameninţat o poliţistă şi a încercat să o lovească, a fost condamnat pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri (pentru acte de exhibiţionism în public). Viorel Onică, de 31 de ani, din Lăzăreşti, comuna Schitu Goleşti, a primit 10 luni de închisoare, cu suspendare pe un termen de încercare de doi ani, asta după ce i-a achitat agentei pretenţiile materiale. Pe lângă condamnare, Onică a fost obligat de Judecătoria Câmpulung să efectueze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria Schitu Goleşti. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK