Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacia Solenza, mistuită de flăcări pe drumul spre Curtea de Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 830

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_februarie_2357_Clipboard14.jpgUn autoturism a ars ca o torţă, marţi, în jurul prânzului, pe DN 73C, Câmpulung - Curtea de Argeş. Chiar dacă un echipaj de pompieri a intervenit cu promptitudine, flăcările s-au propagat cu repeziciune şi au cuprins întreaga maşină, cauzând daună totală. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Autoturismul circula dinspre Câmpulung spre Curtea de Argeş, iar la urcare, spre comuna Berevoeşti, şoferul acesteia a fost nevoit să tragă pe dreapta, într-o zonă unde pământul a luat-o la vale din cauza galeriilor miniere abandonate, după ce şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu autoturismul, de sub care ieşea un fum negru şi scântei. La scurt timp, flăcările au învăluit întreaga maşină, însă conducătorul auto şi o pasageră au reuşit să iasă la timp. Bărbatul a încercat să stingă de unul singur vâlvătaia, cu un extinctor, însă nu a reuşit, aşa că a dat alarma la 112 şi a cerut ajutor. În scurt timp, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul din Câmpulung - Punctul de Lucru Aninoasa a sosit la faţa locului şi a stins incendiul după aproximativ 20 de minute de luptă cu flăcările. Maşina n-a mai putut fi, însă, salvată, fiind distrusă în totalitate. Femeia care se afla în autoturism, în vârstă de 70 de ani, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, întrucât prezenta atac de panica şi hipertensiune arterială. Ulterior, a fost transportată la Spitalul din Câmpulung.

Se pare că totul a plecat de la un scurt-circuit la instalaţia electrică, însă rămâne ca pompierii să stabilească cu certitudine care a fost cauza incendiului. 

The most visited gambling websites in The UK