Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Căutat de autorităţile din Belgia pentru trafic de persoane, Până va fi extrădat, „Zozo” este sub control judiciar

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2354_4-5-zozo.jpgPe 23 ianuarie a fost un termen intermediar în procesul de extrădare al câmpulungeanului Laurenţiu Andrei Toader. Tânărul a fost reţinut 15 zile, în vederea predării autorităţilor belgiene, iar când i-a expirat, Curtea de Apel Piteşti a hotărât plasarea lui sub măsura controlului judiciar pe durata de 60 de zile.

În acest timp, Toader are de respectat mai multe măsuri, adică să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita teritorială a judeţului Argeş, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei. De respectarea acestor obligaţii a fost desemnată Poliţia Municipiului Câmpulung.

Un nou termen în cauză a fost stabilit joi, 31 ianuarie 2019, când procurorul s-a angajat că aduce mai multe relaţii, pe care le-a solicitat autorităţilor din Belgia.

Laurenţiu Andrei Toader, de 29 de ani, este un cunoscut al oamenilor legii, întâlnit în multe anchete, în calitate de inculpat. Mai nou, tânărul este căutat de autorităţile din Belgia, fiind acuzat de trafic de persoane, motiv pentru care a fost emis pe numele lui un mandat european de arestare.

După ce, în 2016, alături de George Alexandru Bugheanu şi Florian Cristian Popa, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc, trafic internaţional de droguri de risc, Toader a mai făcut obiectul unei anchete, în octombrie 2018, fiind suspect de infracţiuni de hărţuire prin efectuarea de comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, de acces fără drept la un sistem informatic (cont Facebook) şi de alterarea integrităţii datelor informatice constant în codificarea şi restricţionarea accesului la aceste date informatice, fără drept. După percheziţiile din 17 octombrie 2018, Toader a fost dus la audieri la sediul DIICOT. A doua zi, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Piteşti a cerut Tribunalului Argeş arestarea preventivă a lui Laurenţiu Andrei Toader, dar instanţa a respins solicitarea, plasându-l pe câmpulungean sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

The most visited gambling websites in The UK