Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Violatorul băieţelului din Mihăeşti a fost condamnat

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 733

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Ianuarie_2348_4-5-violator-mihaesti.jpgAdolescentul din Mihăeşti, care a violat un consătean cu opt ani mai mic, a fost condamnat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce fapta a fost sesizată la mijlocul lunii iulie 2018, de când abuzatorul este şi reţinut preventiv. Copilul ar fi fost obligat să întreţină raporturi sexuale orale şi anale cu tânărul de 17 ani, care l-a constrâns fizic şi psihic. Agresorul a fost iniţial reţinut 24 de ore, iar din 24 iulie 2018 este arestat preventiv, la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Lui Nicuşor Ion Costache, minor fiind, instanţa de la Câmpulung i-a aplicat măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 4 ani şi 4 luni, pentru infracţiunea de viol în formă continuată. Din această perioadă i se va scădea timpul cât a fost reţinut şi arestat preventiv, de la 23 iulie 2018 la zi.

La termenul din 4 ianuarie 2019, instanţa a constatat că mama băieţelului abuzat, Sanda Racolţea, a renunţat la cererea de acordare a despăgubirilor civile, formulată în timpul urmăririi penale. Cu toate acestea, băiatul condamnat a fost obligat de magistrat să suporte contravaloarea cheltuielilor judiciare avansate de către stat, în sumă de 3.000 de lei. Pentru că hotărârea luată pe 4 ianuarie nu este definitivă, părţile având termen 10 zile de la comunicare să o atace, magistratul de caz a dispus menţinerea arestului preventiv al inculpatului, chiar dacă acesta a cerut să fie plasat în arest la domiciliu.

Aşa cum au precizat anchetatorii, ororile s-au petrecut într-o casă nelocuită, situată pe un teren viran, în cătunul de rudari Rudeni. Băieţelul ar fi fost violat de adolescentul de 17 ani, care are şi un handicap fizic, având mâna dreaptă amputată, timp de două săptămâni, dar totul a ieşit la iveală după ce alţi copii din cătun au informat-o pe mama lui. 

Pe 23 iulie 2018, când mama micuţului a alertat autorităţile, violatorul era de negăsit, dar a fost identificat în comuna învecinată, Schitu Goleşti, la o stână.  Minorul de 9 ani a fost supus unor expertize medico-legale, care au stabilit că acesta prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol. 

The most visited gambling websites in The UK