Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Umilită şi batjocorită de concubinul din Rucăr

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 986

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_01-femeie-batuta2.jpgO femeie de 34 de ani, din Rucăr, bătută în mod frecvent, umilită şi batjocorită de concubin, a fost salvată de coşmarul alături de acesta, cu ajutorul unui bileţel pus în cutia cu mâncare, pe care a pregătit-o pentru grădiniţă. Acum, când s-a aflat despre viaţa de coşmar, femeia este sub protecţie, într-un centru de îngrijire a victimelor. Imagini şocante, care demonstrează că bărbatul avea un comportament anormal faţă de cea alături de care trăia, au ajuns pe adresa de email a colegilor de la „Curierul Zilei”. Andreea P., de 34 de ani, din Iaşi, l-a cunoscut, acum şase ani, pe Facebook, pe Ionuţ F., de 31 de ani, din Rucăr. Între cei doi s-a legat o idilă şi au hotărât să se mute împreună.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_01-femeie-batuta.jpgFemeia are din prima căsătorie doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de 11 ani, ambii îngrijiţi de primul soţ, care lucrează în străinătate, iar cu actualul concubin, încă o fetiţă de 5 ani. De când s-a mutat la Rucăr, Andreea a îndurat multe umilinţe şi lovituri, iar pe 3 octombrie, ajunsă la capătul răbdărilor, după ce a fost bătută măr de concubin, cu pumnii şi picioarele, a cerut ajutor. Chiar dacă nu avea telefon mobil şi nu putea să iasă din casă, fiind urmărită permanent, era acuzată tot timpul de infidelitate. Ca să scape, a scris un bileţel, în care şi-a descris suferinţa şi l-a ascuns în cutia cu mâncare, pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Biletul a fost văzut de educatoare, care a sesizat autorităţile. Oamenii legii au găsit-o pe Andreea P. plină de vânătăi şi speriată. În urma celor constatate, atât femeia, cât şi fetiţa au fost luate şi duse într-un centru de urgenţă pentru ocrotirea victimelor. Poliţiştii au demarat o anchetă, pe numele bărbatului agresiv fiind întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie. 

The most visited gambling websites in The UK