Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul soţ al nepoatei patriarhului a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de la Vedea!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_45-fost-ginere-patriarh.jpgCeea ce anticipam la mijlocul lunii august s-a adeverit! Costel Ispas, fostul soţ al nepoatei patriarhului Daniel, Stela Maria Vişan Ciobotea, cu care are o fetiţă în vârstă de şase ani şi jumătate, a fost dus de poliţiştii Secţiei Rurale Schitu Goleşti la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea, pentru tratament de specialitate. Asta după ce s-a îmbătat şi a făcut prăpăd prin apartamentul în care locuieşte, la Coteşti, într-un fost bloc minier, spre disperarea vecinilor.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a devenit, după divorţ, un client „fidel” al poliţiştilor şi al echipajelor medicale SMURD şi SAJ. La începutul acestei săptămâni, Costel Ispas a comis-o din nou. După ce a băut peste măsură, a început să facă scandal şi să arunce lucrurile din locuinţă. Vecinii, disperaţi, au sunat la 112, iar bărbatul a fost săltat din nou de poliţişti şi dus direct la Vedea. „Nu mai ştim ce să ne facem cu el. Când nu bea, e pâinea lui Dumnezeu, nu ridică privirea din pământ, dar, când o apucă pe băutură, nu mai ţine cont de nimic. Parcă i-a luat cineva minţile! Aruncă, sparge tot prin casă, mobilă, aparatură, ce mai găseşte prin locuinţă, că acum nici clanţă la uşa de la intrare nu mai are! Ţi-e frică să-l ştii prin preajmă, că e violent şi sare la bătaie! A avut multe scandaluri pe-aici! Tatăl lui a murit, mamă-sa stă cu un alt bărbat, iar el locuieşte singur în apartamentul din fosta colonie minieră. Fosta soţie e plecată de vreo doi ani la Bucureşti, cu fetiţa. A ajutat-o Minodora Ilie, doamna de la Fundaţia „Omenia.”, ne-a declarat unul dintre vecini.

La „Urgenţe”, cu SMURD-ul şi însoţit de poliţişti

Reamintim că, în noaptea de 14 spre 15 august, după ce a băut peste măsură, chiar şi spirt medicinal, Costel Ispas a făcut un scandal de pomină în familie, fiind nevoie de o ambulanţă SMURD şi de un echipaj de Poliţie pentru a-l potoli. Costel a ajuns în jurul prânzului la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalul Municipal Câmpulung, într-o stare avansată de ebrietate. În plus, era confuz, agitat şi incoerent în vorbire, existând suspiciunea că ar fi consumat şi substanţe interzise. Bărbatul a fost direcţionat spre Secţia de Psihiatrie, unde i s-a refuzat internarea, având deja şi altele la activ, după care a fost adus din nou la „Urgenţe”. I s-a propus să rămână internat până îşi revine, dar a plecat, pe semnătură, într-o direcţie necunoscută. 

Patru ani a durat mariajul dintre nepoata patriarhului, Stela Maria Vişan Ciobotea, în vârstă de 39 de ani, şi Costel Ispas. Deşi, la prima vedere, căsnicia celor doi părea a fi una liniştită şi fericită, în realitate, lucrurile au stat altfel. Certurile şi scandalurile s-au ţinut lanţ între cei doi, partenerul de viaţă al nepoatei patriarhului dovedindu-se a fi, pe fondul consumului de alcool, un bărbat violent, care-şi lovea deseori soţia. La sfârşitul lunii iunie 2016, Stela Maria a decis să pună capăt calvarului, intentând acţiunea de divorţ. Pe 15 noiembrie 2016, încă de la primul termen, Judecătoria Câmpulung a admis cererea femeii şi a dispus desfacerea căsătoriei, înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Godeni, cu nr. 1 din 5 mai 2012, prin acordul soţilor. Judecătorul a încuviinţat ca reclamanta, Stela Maria Ispas, să revină la numele avut anterior, de Vişan Ciobotea, iar fiica celor doi, în vârstă de patru ani şi şapte luni, să fie îngrijită de mamă, la domiciliul ei. Retroactiv, din 28 iunie 2016 şi până când fetiţa va împlini vârsta de 18 ani, tatăl, Costel Ispas, trebuie să-i plătească o pensie de întreţinere de 1% din venitul minim pe economie. Reamintim că naşii celor doi au fost prinţul Paul şi prinţesa Lia, mariajul lor fiind orchestrat de Minodora Ilie, preşedinta Fundaţiei Internaţionale „Omenia”. 

 

The most visited gambling websites in The UK