Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un bolnav psihic, încercând să se încălzească, a făcut focul în mijlocul camerei şi şi-a incendiat casa

 

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_incendiu-ps.jpgO casă veche a fost distrusă, miercuri seara, în comuna Vlădeşti, în urma unui incendiu provocat de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitate, care a aprins mai multe materiale combustibile într-una dintre camere, pentru a se încălzi. Pompierii au intervenit cu promptitudine şi au reuşit să stingă la timp flăcările care ameninţau să cuprindă şi alte imobile din jur.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 18.00, la locuinţa unui bărbat cunoscut cu probleme psihice, care locuia singur. Tot necazul a venit de la nişte haine vechi şi alte materiale combustibile (textile, deşeuri de hârtie şi carton, elemente de mobilier), pe care omul le-a aprins în mijlocul unei camere pentru a se încălzi. Flăcările s-au extins cu repeziciune în întreaga încăpere şi, dat fiind faptul că imobilul era vechi, cu multe elemente din lemn, în scurt timp, a ajuns şi la acoperiş, mistuindu-l în totalitate (circa 60 mp). Focul a avariat întreg imobilul, fiind distruse şi alte bunuri aflate în casă. Pentru stingerea incendiului au fost direcţionate la faţa locului două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung şi un echipaj SMURD. Intervenţia pompierilor a durat circa două ore, aceştia reuşind să salveze două anexe gospodăreşti. Proprietarul casei a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Câmpulung, după ce a suferit un atac de panică. 

The most visited gambling websites in The UK