Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Fost campion naţional la box, prins făcând contrabandă cu ţigări

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2320_contrabanda-tigari.jpgUn bărbat în vârstă de 51 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de poliţiştii din municipiu în timp ce comercializa ţigări susceptibile a proveni din contrabandă, în zona Pieţei Centrale. Vorbim despre Mircea M., un fost campion naţional la box, categoria grea, care, în trecut, a mai fost cercetat de poliţişti pentru schimb ilegal de valută.

În urma descinderilor, care au avut loc vineri seara, fostul sportiv a fost prins în timp ce comercializa ţigaretele din autoturismul personal, un Audi A6, fără a prezenta documente de provenienţă. „Era în piaţă de mult timp, nici nu prea se mai ferea, nu ştiu pe cine avea, că lua ţigări de la el şi multă lume bună din Câmpulung, inclusiv poliţişti. Cred că d-aia avea tupeu! Mai schimba şi acum valută, bineînţeles, la negru, chiar dacă, prin 1999 sau 2000, l-au luat cei de la Economic, de la Câmpulung. N-a păţit nimic.”, ne-a declarat un pieţar, care cunoştea activitatea lui Mircea M. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 12.300 de ţigarete, suma de 1.700 de lei, susceptibilă a proveni din activităţi de contrabandă, şi autoturismul de care persoana în cauză se folosea pentru comercializarea ţigaretelor. Individul şi bunurile personalizate au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Infracţiunilor Economice Argeş, care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Se pare că Mircea M. făcea parte dintr-o reţea bine organizată, care aducea ţigări de contrabandă din Ucraina şi Republica Moldova. 

Evenimentul Muscelean