Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungeni filmaţi furând bere dintr-un magazin central

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1363

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2320_furau-beri.jpgCând ai în sânge virusul hoţiei, nu mai contează vârsta şi sexul, cu atât mai puţin locaţia. Oameni care n-au fost niciodată condamnaţi pentru furt nu ezită, atunci când au ocazia, să ciordească, fie din magazine, fie din casele oamenilor sau din alte locuri unde au impresia că nu sunt văzuţi şi nu pot fi prinşi. Doar că, atunci când lipseşte priceperea, camerele video te dau de gol.

Au păţit-o un bărbat şi o femeie din Câmpulung, care, la prima vedere, îţi dădeau impresia unor oameni cumsecade, cărora nu le stă gândul la prostii. Numai că cei doi s-au gândit, joia trecută, 20 septembrie 2018, când noaptea îşi intrase de mult în drepturi, să meargă la cumpărături fără bani, la un magazin alimentar non-stop, situat undeva pe Bulevardul „Pardon”, adică în „buricul târgului”. S-au fofilat câteva minute printre rafturi, iar la un moment dat s-au oprit lângă o vitrină frigorifică şi au luat trei beri, uitând să mai treacă şi pe la casă! Ce nu au luat în calcul cei doi au fost camerele de supraveghere din incinta magazinului, adică exact acele dovezi care te pot da pe mâna Poliţiei. Se pare, însă, că administratorul magazinului nu intenţionează să depună plângere, mulţumindu-se să-i facă pe hoţi de „cacao” în mediul virtual, după ce a postat imagini cu ei pe o reţea de socializare surprinse în timpul operaţiunii. Culmea, deşi, la un moment dat, bărbatul se uită fix în direcţia în care era montată o cameră de supraveghere, nu realizează pericolul şi-şi vede mai departe de treabă. „Nu e nevoie să ştiu cine sunt, pentru 15 lei nu am de gând să le fac ceva; vreau doar să ştiţi şi voi despre ei şi să aveţi grijă când îi vedeţi”, este mesajul păgubitului postat pe Facebook.

The most visited gambling websites in The UK