Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbat din Cetăţeni, găsit înecat în Dâmboviţa

Plecat la muncă, nu s-a mai întors

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2320_barbat-cetateni-inecat.jpgDescoperire macabră, ieri, în jurul prânzului, în comuna Cetăţeni! Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost găsit înecat în râul Dâmboviţa, după ce, la primele ore ale dimineţii, fusese dat dispărut de familie. Poliţiştii urmează să stabilească acum în ce împrejurări a avut loc tragedia.

Potrivit anchetatorilor, Dumitru „Mitică” Mărunţelu a plecat, duminică seara, de acasă, cu căruţa, la muncă, în pădure, aşa cum obişnuia. Traseul pe care-l urma obliga, la un moment dat, traversarea râului Dâmboviţa, în amonte, spre Stoeneşti. Se pare că atunci bărbatul a fost luat de ape, cu căruţă cu tot, găsindu-şi sfârşitul. Ieri de dimineaţă, rudele acestuia au anunţat dispariţia lui „nea Mitică” la Postul de Poliţie din comună, iar, câteva ore mai târziu, omul a fost găsit înecat în albia râului Dâmboviuţa, în zona pensiunii Vadul Lin, la aproximativ un kilometru de locul pe unde se presupune că ar fi încercat să traverseze apa dinspre Stoeneşti. O parte din căruţă a fost găsită de anchetatori lângă trupul neînsufleţit, iar cealaltă parte şi calul în locul în care bărbatul obişnuia să traverseze râul. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii tragediei.

The most visited gambling websites in The UK