Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bătut de un poliţist pe motocicletă

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_batut-de-politist.jpgClipe de coşmar, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Rucăr! Omul susţine că, în timp ce se afla cu vacile la păscut, pe o păşune de la marginea localităţii, undeva într-o zonă montană, a fost bătut de un motociclist, despre care a aflat ulterior că este poliţist, şi nu oriunde, ci chiar la el în comună! Bătrânul a făcut o plângere penală împotriva agresorului, iar cazul a ajuns în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

„A venit la mine şi mi-a dat un pumn!”

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_batut-de-politist2.jpg

Incidentul a avut loc duminică, 16 septembrie, în jurul orei 19.00, în zona Arşiţa - Pleaşa Drăganului. Nicolae Achim era cu vacile într-o grădină, iar la un moment dat, după cum ne-a povestit, s-a trezit cu un grup de patru motociclişti, aflaţi în tranzit prin zona respectivă, la finalul, probabil, unei aventuri montane pe două roţi. Unul dintre ei, care era în faţă, a încercat să doboare poarta grădinii cu motocicleta, ca să treacă, şi de aici a pornit tot scandalul. „Erau patru motociclişti, unul înainte şi ceilalţi după el. Ăla din faţă împingea cu motocicleta în poarta de la grădină şi, ca să nu o rupă, am strigat la el să coboare şi să o deschidă frumos. Aveam şi un băţ în mână, că, deh, eram la vaci. El  a oprit motocicleta, a venit la mine şi mi-a dat un pumn de m-a azvârlit cât colo. A vrut apoi să mă lovească cu bocancul, dar a venit alt motociclist şi l-a oprit. Dacă mă prindea cu gheata aia a lui grea, cu metal, mă făcea praf! Aşa, cu pumnul, nu mi-a fisurat decât osul, în frunte, şi m-a învineţit.”, ne-a declarat bărbatul.

„Nu vreau să mă împac, ce-o vrea legea!”

Văzând că se îngroaşă gluma, Nicolae Achim a sunat la 112 şi a reclamat incidentul, iar pe fir au intrat poliţiştii Secţiei Rurale Rucăr. Bătrânul a depus plângere penală împotriva agresorului, despre care a aflat cu stupoare că este poliţist chiar la el în comună. „A doua zi, m-am dus la post, la Rucăr, la audieri, şi am aflat că e poliţai. A venit şi un şef de-al lui, de pe la Câmpulung, dar nu mi-a zis să-mi retrag plângerea, ci că ar fi mai bine să ne împăcăm. Acu’, eu vă zic dumneavoastră: dacă dădeam eu în el, ce se întâmpla? Mă iertau, nu! Mă băgau la ultraj. Aşa că nu vreau să mă împac, ce-o vrea legea!”, ne-a mai mărturisit Nicolae Achim. Interesant este faptul că, iniţial, speţa a fost cu autor necunoscut, până când poliţiştii au reuşit să-l identifice pe cel acuzat de agresiune. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. 

The most visited gambling websites in The UK