Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru că şi-a pierdut locul de muncă, S-a spânzurat în podul casei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1920

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2316_Clipboard16.jpgUn tânăr în vârstă de 37 de ani, din comuna Bughea de Sus, a ales să-şi pună capăt zilelor. A fost găsit ieri dimineaţă, de către rudele sale, în podul casei în care locuia, atârnând în ştreang.

Bărbatul a avut parte, în ultima perioadă, de multe lovituri din partea vieţii. În urmă cu o jumătate de an, se despărţise de soţie, urmase calea alcoolului, iar, de numai o zi, îşi pierduse locul de muncă. A lucrat, cea mai mare parte din viaţă, la o spălătorie de la ieşirea din oraş, spre Braşov, iar, în ultima perioadă, la o spălătorie din Vişoi. Acesta a fost şi ultimul loc de muncă. În urmă cu două zile, a avut un incident cu unul dintre clienţi, întâmplare care i-a adus şi concedierea. Se zvoneşte că ar fi găsit la locul de muncă o sumă de bani, care i-a căzut unui client din buzunar. Când cel din urmă a venit să şi-o recupereze, tânărul i-a înapoiat teancul de bani, dar mai puţin cu 100 de lei, fapt ce a provocat nemulţumirea păgubitului, care l-a ameninţat că-l denunţă la Poliţie. Acesta a fost şi momentul când şeful i-a spus ca să nu mai vină la serviciu.

Ultima dată a fost văzut duminică, când a vorbit cu părinţii. Luni de dimineaţă, pentru că nu îl găseau, l-au căutat prin curte şi au mers în pod, ca ultimă variantă. Atunci, l-au găsit atârnând în ştreang, de o grindă. Părinţii au fost cei care sunat la 112, în speranţa că se mai putea face ceva pentru a-i salva viaţa. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care nu a putut să facă nimic pentru el, tânărul fiind decedat încă de cu seară. Poliţiştii Biroului Operativ Câmpulung au deschis o anchetă, dar lucrurile sunt clare pentru ei. Supărările din ultima perioadă şi consumul de alcool l-au împins să recurgă la acest gest necugetat, lucru întărit şi de biletul de adio, care a fost descoperit într-o agendă din camera sa. Trupul neînsufleţit a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

 

The most visited gambling websites in The UK