Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cazul „Şi-a găsit sfârşitul pe drumul spre Mănăstirea Cetăţuia” Live pe Facebook, înainte de moarte!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 968

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2316_Clipboard15.jpg

După cum v-am informat, o femeie în vârstă de 50 de ani, din judeţul Buzău, şi-a găsit sfârşitul, pe 4 septembrie, după ce a căzut într-o prăpastie în timp ce cobora pe poteca spre Mănăstirea Cetăţuia, din comuna Cetăţeni. Înainte de incidentul fatal, ea a fost live pe pagina sa de Facebook, postând pentru prieteni imagini cu lăcaşul de cult şi zonele înconjurătoare. Era fericită că ajunsese încă o dată la biserică şi era plină de încredere şi speranţă pentru viitor. Soarta i-a fost, însă, potrivnică şi i-a curmat brusc viaţa de care se bucura din plin!

Reamintim că nenorocirea s-a întâmplat la coborârea de la lăcaşul de cult, aflat pe un pisc semeţ, la 881 metri altitudine, undeva la jumătatea traseului. Anişoara Costache se stabilise în Spania şi tocmai venise în ţară pentru a sta o perioadă cu părinţii. Înainte să ajungă la casa părintească, s-a întâlnit cu fratele şi cumnata ei şi au mers împreună la Mănăstirea Cetăţuia.

Nu era pentru prima dată când venea aici în pelerinaj, însă acum, în timp ce cobora, i s-a făcut, probabil, rău, din cauza efortului, şi s-a prăbuşit în gol circa 20 de metri, pe un perete de stâncă abrupt şi s-a oprit la marginea pădurii, în apropierea unei căbănuţe din lemn, aflată lângă potecă. Înainte de tragedie, femeia a transmis live, pe pagina sa de Facebook, imagini cu locurile sfinte pe care le vizita, dar şi o panoramă cu natura înconjurătoare. Aşa după cum reiese dintr-un filmuleţ, Anişoara Costache a avut ca obiectiv final „Crucea dorinţelor”, acolo unde a lăsat un pomelnic, cu o ultimă dorinţă pentru biserica de suflet din Spania şi o brăţară. Pe 1 septembrie, cu trei zile înainte de a-şi găsi sfârşitul, femeia distribuise pe Facebook o postare a unui preot, cu o rugăminte către Divinitate: „Dă-mi, Doamne, timp... să mă bucur de oamenii dragi! Dă-mi, Doamne, oameni dragi să mă pot bucura de timp!”. Dumnezeu a vrut, însă, să aibă acest suflet bun alături de el, în ceruri! 

 

The most visited gambling websites in The UK