Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu la un autobuz cu muncitori, la Valea Mare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 662

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2316_Clipboard14.jpgUn autobuz cu 40 de pasageri din localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, muncitori la o fabrică de cablaje din Câmpulung, a luat foc cu câteva sute de metri înainte să intre în Câmpulung, la Valea Mare Pravăţ.

Un scurt circuit la compartimentul motor a provocat un adevărat incendiu la mijlocul de transport. Şoferul a observat fumul, a oprit autobuzul pe marginea drumului, chiar în dreptul unei staţii, iar toţi cei 40 de pasageri au coborât în siguranţă şi şi-au continuat drumul spre locul de muncă pe jos. La faţa locului a ajuns o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Militarii au stins repede focul care ardea mocnit şi care ameninţa să se extindă la întreg autobuzul. 

Pentru intervenţia pompierilor, circulaţia a fost închisă câteva zeci de minute, şoferii având posibilitatea să folosească mai multe rute ocolitoare. „Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost anunţat de izbucnirea unui incendiu la un mijloc de transport, respectiv un autobuz, pe Drumul Naţional 73. Ajunşi la faţa locului, am constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor. Persoanele care la momentul respectiv se aflau în autobuz s-au evacuat singure, nefiind probleme deosebite.”, ne-a declarat plutonier adjutant Adrian Nicolae. După încheierea intervenţiei pompierilor, traficul a fost reluat, iar oamenii legii au deschis o anchetă cu privire la circumstanţele în care s-a produs incendiul. 

 

The most visited gambling websites in The UK