Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cal salvat de pompieri, dintr-un pârâu, la Nămăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 205

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2572_18.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2572_17.jpgMisiune dificilă, duminică seara, pentru pompierii din Câmpulung. Ei fost solicitaţi să intervină în comuna Valea Mare Pravăţ pentru a salva un cal care căzuse într-un pârâu. Proprietarul animalului a încercat de unul singur să-l scoată din capcană însă nu a reuşit. A apelat apoi la ajutorul vecinilor, tot fără succes, aşa că, în cele din urmă, a sunat la 112. Intervenţia pompierilor a decurs fără probleme.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, în localitatea Nămăeşti. Animalul se afla în gospodăria stăpânului, iar la un moment dat a încercat să treacă un pârâu, dar şi-a prins piciorul într-o plasă de gard şi a căzut în apă, fără nicio şansă de a se ridica singur. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung, care a fost ajutaţi la rândul lor de câţiva localnici. Calul a fost legat cu nişte chingi late, improvizate din furtunurile pentru stingerea incendiilor, şi tras cu forţa braţelor. Odată salvat, animalul a fost dus la un medic veterinar care să îi evalueze rănile şi să-i acorde îngrijiri.  „Calul se afla în gospodăria proprietarului, iar când a încercat să treacă un pârâu și-a prins piciorul într-o plasă de gard și a căzând pe o parte în apa rece. Pompierii și cetățenii au reușit să-l extragă în siguranță cu ajutorul furtunurilor din dotarea autospecialei, iar pe parcursul intervenție animalul a fost încălzit cu ajutorul unor pături deoarece apă rece i-a slăbit puterile. După ce a fost adus pe mal și-a revenit ușor, ușor.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş. Narcis MANOLE

The most visited gambling websites in The UK