Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce şi-a sechestrat concubina, a bătut-o cu un prosop ud

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 608

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2570_21.jpgIonuţ Cătălin Cazacu, de 43 de ani, din municipiu, s-a dus la mijlocul lunii februarie, anul trecut la uşa fostei iubite, Carmen N., pe care a convins-o să-l lase să intre. Imediat cum a intrat, bărbatul a ameninţat-o pe femeie, i-a interzis să iasă din casă, plus că i-a luat telefonul mobil, pentru a nu putea comunica cu cineva din afara locuinţei. Câmpulungeanca a stat închisă în casă mai mult de 24 de ore, până când mama ei, îngrijorată că nu-i răspunde la telefon, a insistat, iar victima a fost lăsată de agresor să-i răspundă. Ştiind că aceasta este agresiv, bătrâna şi-a anunţat nepoţii, care la rândul lor au sesizat Poliţie, anunţând că mama lui este într-o situaţie critică, viaţa fiindu-i pusă în pericol. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi a stat în arestul IPJ Argeş două luni, timp în care a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe, în formă continuată şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Judecătoria Câmpulung l-a condamnat pentru cele două infracţiuni la 2 ani şi patru luni, cu executarea sub suspendare pe o durată de trei ani. Numai că, Parchetul Câmpulung a contestat decizia, invocând starea de recidivă a agresorului, iar Curtea de Apel a adăugat la pedeapsa primit la Câmpulung încă una, dată de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, de doi ani, pentru altă infracţiune. Astfel, bărbatul trebuie să execute, în condiţii private de libertate 4 ani şi 4 luni, fiind ridicat de oamenii legii şi încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Femeia, salvată de cei doi fii

Totul s-a întâmplat pe 17 februarie 2020, când în jurul orei 17.30, la apartamentul în care locuia cu chirie, femeia l-a primit pe fostul său concubin, Ionuţ Cătălin Cazacu. Acesta a agresat-o fizic, în mod repetat pe femeie şi, de asemenea nu a lăsat-o să iasă din apartament până în seara zilei de 18 februarie 2020, când a fost găsită de cei doi copii. Tot în această perioadă, agresorul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu victima împotriva voinţei sale. Pe baza consumului de alcool şi al geloziei, Cazacu a fost violent şi a lovit-o, în mod repetat pe fosta iubită peste faţă, cu pumnul şi palmele, apoi cu un prosop ud, afirmând că „aşa sunt bătuţi deţinuţii ca să nu lase urme”, pricinuindu-i leziuni traumatice care au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale, conform unui certificat medico-legal.

Situaţia prezentată mai sus a fost confirmată de inculpat, care a adăugat că, înarmat cu un cuţit a privat-o de libertate pe femeie, a încuiat uşa apartamentului şi a luat cheia asupra sa, inclusiv telefonul mobil, spre a o împiedica să ia legătura cu persoane din afară. Abia a doua zi, agresorul i-a dat telefonul mobil victimei şi i-a cerut acesteia să o contacteze pe mama sa, în timpul convorbirii, acesta alertându-şi părintele, spunându-i „mă omoară”, după care, individul a confirmat şi el că „o omor! Şi vă tai pe toţi!”.

Femeia ar fi avut ocazia să părăsească apartamentul, care se afla a parterul blocului, când Cazacu a fost plecat până la magazinul Profi din Vişoi, dar, neştiind unde a plecat şi cât lipseşte, i-a fost frică. Când se întorcea de la supermarket, agresorul chiar s-a întâlnit cu unul dintre copiii femei, fără a sta de vorbă cu el, doar salutându-l.

Privarea de libertate a femeii a luat sfârşit în momentul sosirii fiilor ei, care, după ce au                       încercat să pătrundă în interior, constatând că uşa era încuiată, au simulat prezenţa organelor de poliţie, determinându-l astfel pe agresor să-i dea cheia femeii, care a descuiat uşa, iar ei l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea agenţilor de poliţie.

În afara condamnării de care v-am spus mai sus, de 4 ani şi 4 luni, cu executare, agresorul trebuie să-i plătească câmpulungencei pe care a agresat-o şi sechestrat-o, 16.000 de lei, 15.000 de lei, despăgubiri civile şi 1.000 de lei, onorariul avocatului. Tot el trebuie să suporte şi contravaloarea cheltuielilor judiciare avansate de stat, de 800 de lei. Adrian TĂNASE (foto: argesul.ro)

  

The most visited gambling websites in The UK