Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O familie rămasă pe drumuri, cazată la hotel, pe banii poliţiştilor locali

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 951

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2569_28.jpgDeşi imaginea poliţiştilor locali nu este, de cele mai multe ori, cea mai bună în rândul populaţiei, mai există şi momente în care aceştia fac gesturi admirabile, care merită toată stima noastră. Într-o astfel de ipostază s-a aflat, luni, 15 martie, un echipaj mobil al Poliţiei Locale Câmpulung.

Agenţii Robert Chira, Dan Grecu şi Valentin Vătăşescu se aflau în patrulare, iar în jurul orei 21.45 (cu 15 minute înainte de a intra în vigoare carantina de noapte) au observat pe podul de la „Dan Barbilian” trei persoane (doi adulţi şi un minor), care nu dădeau semne că ar intenţiona să se grăbească spre casă pentru a se încadra în programul impus de autorităţi. După ce i-au luat la întrebări şi legitimat, poliţiştii locali au aflat că e vorba despre o tânără familie din Câmpulung (soţul - 23 de ani, soţia – 19 ani, copilul – 3 ani) care hoinăreau la întâmplare, neavând unde să înnopteze. „Sunt câmpulungeni, dar n-au casă, masă... nimic. Până la sfârşitul săptămânii trecute au muncit pe la Braşov, dar şi-au pierdut locurile de muncă şi au fost daţi afară din locuinţa pe care le-o asigura firma angajatoare. Au venit la Câmpulung şi nu ştiau unde o să doarmă, nefiind în relaţii bune cu familiile lor”, ne-a declarat agentul Robert Chira. Poliţiştii locali au dat dovadă de un suflet mare şi au decis pe loc să ajute familia năpăstuită. În primă fază, au luat legătura cu conducerea Centrului Maternal, sperând să fie primiţi măcar mama şi copilul, însă, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, această variantă a picat. În cele din urmă, cei trei au fost cazaţi la hotelul Muscelul. „Afară era frig, ploua torenţial şi n-am putut să-i lăsăm în stradă, mai ales că era vorba şi de un copil. Aşa că am făcut chetă şi le-am plătit două nopţi de cazare la hotel Muscelul, plus masa pentru cele două zile.”, ne-a mai spus Robert Chira. Miercuri, cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială Câmpulung. Narcis MANOLE

The most visited gambling websites in The UK