Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tânăr câmpulungean, accidentat mortal de un minibuldoexcavator în timpul unor lucrări

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 370

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2565_31.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2565_32.jpgAccident de muncă cu final tragic, marţi după-amiază, în cartierul Valea Bărbuşii, din Câmpulung! Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost rănit mortal în timp ce efectua nişte lucrări cu un utilaj de excavare.  Se pare că el ar fi fost prins între mecanismele utilajului şi n-a mai avut nicio şansă la viaţă.

Lucra în curtea unui vecin

Nu ştim cu certitudine cum s-au petrecut lucrurile la momentul accidentului, cert fiind faptul că victima, Dragoş Cibotaru, se afla în curtea unui vecin, pe strada Livadiei, şi lucra pe un mini buldoexcavator. La un moment dat, pare-se, ar fi manevrat greşit utilajul şi a fost prins între cupă şi trenul de rulare, suferind un traumatism foarte grav, incompatibil cu viaţa. Alertate prin numărul de urgenţă 112, spre locul accidentului au plecat pompierii şi două echipaje medicale, SMURD şi SAJ. Salvatorii l-au extras pe bărbat dintre angrenajele utilajului şi au efectuat manevre de resuscitare, însă, toate eforturile au fost zadarnice, fiind constatat în cele din urmă decesul. La locul tragediei au ajuns şi poliţiştii câmpulungeni, care au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut acest accident. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la IML Argeş în vederea efectuării necropsiei în urma căreia se va stabili cu certitudine cauza morţii.

Prieten şi vecin cu primarul Elena Lasconi

Dragoş Cibotaru era vecinul şi prietenul primarului Elena Lasconi, fiind şi candidat pe lista de consilieri a formaţiunii USR la ultimele alegeri locale de la Câmpulung. „Dumnezeu mi-a luat astăzi cel mai bun prieten din Câmpulung. Accident de muncă... Drăgoşelu’ era mereu vesel. Nu am cunoscut un om mai harnic şi bun. A fost alături de mine cu toată familia şi eu alături cu tot sufletul de ei. Minunea asta de om a intrat în viaţa şi în inima mea cu felul lui unic de a fi. A intrat şi în USR pentru mine (ştiu că acum zâmbeşte ştie el...), ne-am bucurat împreună, nu a cerut niciodată nimic, pur şi simplu ne-am iubit aşa cum nu înţeleg decât cei puţini care au prieteni adevăraţi. Drăgoşelu’ am să te iubesc pentru totdeauna, dar îmi lipseşti enorm. Mă doare sufletul că ai plecat la doar 42 de ani. Nu mai pot să scriu nimic. Sunt la tine acasă, tu ştii... Te iubesc! Doamne, ai grijă de el!”, este mesajul emoţionant postat de Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook. Narcis MANOLE

The most visited gambling websites in The UK