Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La 70 de ani, în loc să stea în izolare, umbla prin oraş!  

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 943

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_decembrie_2546_Clipboard05.jpg

Poliţiştii şi efectivele de poliţie locale au verificat, în 24 de ore, aproape 3.000 de persoane. În urma activităţilor, două persoane care nu respectau izolarea au fost depistate şi un eveniment cu caracter privat a fost întrerupt. Au fost verificate în total 2.949 de persoane, dintre care 1.354 doar în cadrul acţiunilor. 250 de poliţişti şi poliţişti locali au acţionat, pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul COVID-19, în cadrul a 43 de acţiuni punctuale (din care 40 de acţiuni organizate independent de poliţişti, 2 acţiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeş şi o acţiune cu reprezentanţi ai altor instituţii). 

Au fost controlate 353 de autovehicule, dintre care 95 de mijloace de transport persoane. Au fost verificate 136 de societăţi comerciale, în 110 locaţii, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum şi a respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.000 de lei, după cum urmează: 160 de sancţiuni, de 17.500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală; o sancţiune de 2.000 de lei, ca urmare a organizării unui eveniment cu caracter privat, în spaţiu închis; 2 sancţiuni, în valoare de 6.000 de lei, au fost aplicate unor persoane care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa declarată; 4 sancţiuni, de 500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-5.00).

Pe 18 decembrie, poliţiştii locali, din cadrul Poliţiei Locale Câmpulung, care acţionau sub coordonarea Poliţiei Municipiului Câmpulung, au depistat o femeie de 70 de ani, care nu a respectat măsura izolării la adresa declarată, din municipiu. În urma verificărilor, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.

Recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie respectate şi privite ca unele cu caracter temporar, însă perioada în care acestea rămân valabile depinde numai de comportamentul tuturor cetăţenilor care intră în componenţa comunităţii. Deşi se apropie sărbătorile de iarnă, marcate de vacanţă şi sentimentul de apropiere faţă de familie, prieteni şi cunoscuţi, în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de această afecţiune, care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile ca în anii precedenţi. 

The most visited gambling websites in The UK