Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două societăţi din Boteni, amendate pentru nereguli privind paza obiectivelor şi bunurilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 238

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti au acţionat, la începutul acestei săptămâni, pe raza de competenţă, pentru menţinerea ordinii publice, verificarea modului de organizare a pazei obiectivelor, verificarea mijloacelor de transport în comun şi autoturismelor, în contextul măsurilor specifice de limitare a răspândirii virusului COVID-19. În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.400 de lei.

În comuna Boteni, oamenii legii au depistat la două unităţi comerciale nereguli constând în lipsa analizei de risc sau neimplementarea măsurilor dispuse prin această analiză. Drept urmare,  au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.000 de lei, conform HG 301/2012, privind normele de aplicare ale Legii 333/2003 privind paza obiectivelor şi bunurilor, fiind dispuse totodată termene pentru remedierea deficienţelor constatate. 

De asemenea, doi indivizi au fost amendaţi cu câte 200 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, pentru adresare de injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Tot în cadrul acestei acţiuni, a fost depistat un tânăr de 21 de ani, din Hârtieşti, care a tăiat patru arbori, din specia anin, fără respectarea normelor silvice, după care şi-a însuşit materialul lemnos. 

Cantitatea de material lemnos (circa 0,7 mc) a fost predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Mihăeşti, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK