Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doi hoţi de biciclete din Câmpulung au ajuns în spatele gratiilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 414

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2525_24.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2525_25.jpgDoi tineri din municipiul Câmpulung, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, vor petrece, cel puţin o lună, în spatele gratiilor, după ce au fost arestaţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Indivizii sunt bănuiţi că ar fi autorii mai multor furturi în dauna avutului privat, prejudiciul creat de aceştia şi dovedit până în prezent ridicându-se la circa 12.000 de lei. Poliţiştii câmpulungeni au reuşit să le dea de urmă şi să-i reţină pe cei doi suspecţi, reuşind, totodată, să recupereze, în urma a două percheziţii imobiliare, majoritatea bunurilor furate.

Ar fi furat ca să facă rost de bani pentru droguri

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au stabilit că, în perioada 1 august - 23 septembrie 2020, Andrei Cristian D. (25 de ani) şi Robert I. (21 de ani), ambii din Câmpulung, au sustras mai multe bunuri dintr-un apartament (aparatură electronică şi electrocasnică) şi în jur de 10 biciclete din scările unor blocuri, toate loviturile fiind date în cartierul Grui, acolo unde şi locuiesc. Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat, în cursul săptămânii trecute, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, percheziţii la domiciliile celor doi tineri, în urma cărora au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase şi mai multe mijloace de probă. În această fază a cercetărilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 70%. Pe 6 octombrie, poliţiştii au continuat cercetările în acest caz, în care a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar după administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Miercuri, în jurul prânzului, indivizii au ajuns la Judecătoria Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a decis ca aceştia să fie arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri. Surse din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit faptul că suspecţii nu ar fi la prima abatere şi că ar fi comis fărădelegile pentru a face rost de bani pentru droguri, însă aceste informaţii nu au fost confirmate oficial. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK