Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Grav accident la Câmpulung! Maşină de poliţie în flăcări, echipajul salvat de un elev şi un participant la trafic

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 503

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2523_14.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2523_15.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2523_16.jpgGrav accident rutier, miercuri seara, în cartierul Grui din Câmpulung! O autospecială de poliţie a luat foc, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie. În urma accidentului au rezultat şase victime, care au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijirile medicale de rigoare. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului, precum şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate.

Al patrulea accident din acest an în intersecţia de la Ceramus

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30, la intersecţia străzilor Lt. col. N. Popp (DJ 732 C) şi Ion Ţicăloiu, adică fix acolo unde în acest an au mai fost trei astfel de evenimente rutiere, ultimul fiind înregistrat în luna septembrie, când o tânără aflată pe motocicletă a fost accidentată de o şoferiţă neatentă. În urma verificărilor de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se deplasa pe strada Ion Ţicăloiu, o şoferiţă din Câmpulung, în vârstă de 18 ani, nu s-a asigurat corespunzător în intersecţia cu DJ 732C, având indicatorul „Cedează trecerea”, şi a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate, spre Bughea de Jos. În urma impactului, maşina de poliţie a luat foc, iar doi poliţişti şi un jandarm au fost prinşi în interior, fiind salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, aflat în trecere, şi un alt participant la trafic. 

„În timp ce mă îndreptam spre Câmpulung am văzut autospeciala de poliţie ce venea spre Bughea de Jos, iar un prieten de-al meu a văzut cum s-a aprins ceva în spate. M-am uitat şi eu şi am văzut flăcările. N-am stat pe gânduri, am întors maşina şi am încercat să sting focul cu extinctorul. Acesta nu mi-a fost de mare ajutor aşa că am decis să scot oamenii din maşină. Cei doi poliţişti din faţă nu păreau să fie într-o stare prea bună, dar jandarmul din spate era în regulă. I-am scos din maşină şi i-am dus într-o zonă sigură, cât mai departe de maşină.”, a declarat Andrei Claus Vegheş, elevul salvator.

Şoferiţa avea permis doar de două luni

În total, şase persoane au fost rănite. După ce pompierii au stins focul s-a văzut şi gravitatea accidentului. „În această seară (n.r. miercuri seara), în jurul orei 22.30, o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ,  care se afla în serviciu de patrulare, la intersecţia străzii Lt.col. N. Popp cu strada Ion Ţicălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate. În urma impactului,  autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”, de la Câmpina, care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit să îi extragă din maşină”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. Ulterior, cei doi poliţişti, jandarmul şi cei trei ocupanţi ai autoturismului implicat în accident (şoferiţa de 18 ani şi doi băieţi în vârstă de 15, respectiv 16 ani) au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş pentru a primi îngrijiri medicale, urmând să fie supuşi şi unor investigaţii medicale amănunţite. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă. Şoferiţa avea permis de conducere doar de două luni. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK