Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Motociclist, accidentat mortal pe centura Câmpulungului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 630

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_45.jpgSâmbătă seara, un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o Dacia Duster pe şoseaua de centură.

Accidentul a avut loc pe strada Grigore Alexandrescu, centura ocolitoare a municipiului, sâmbătă, 12 septembrie. Din primele verificări efectuate de agenţi ai Biroului Rutier Câmpulung, s-a constatat că un bărbat din Câmpulung, Costel N., de 49 de ani, se afla la volanul unei Dacia Duster, care a ieşit din curtea unei societăţi comerciale din zonă, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate. Luat prin surprindere, Marian C., de 46 de ani, din Poienarii de Muscel, care conducea regulamentar o motocicletă către Piteşti, nu a mai putut evita accidentul şi s-a izbit în plin de maşină. În urma impactului extrem de violent, motociclistul a fost aruncat pe şosea. Sosită rapid la faţa locului, o echipă medicală a încercat să-l resusciteze, dar bărbatul, care deşi purta casă de protecţie suferise leziuni deosebit de grave, nu a răspuns la manevre şi s-a declarat decesul.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_46.jpg

„Iubim sportul pe două roţi, iubim motoarele, dar suntem responsabili! Nu ne punem viaţa în pericol. Nu adrenalina ne uneşte, ci frumuseţea sportului pe două roţi, frumuseţea de a fi liber când circuli pe drumurile publice. Noi suntem victimele acelor oameni care nu respectă nimic. Prietenul nostru a plecat la cer din cauza unui domn care a considerat că strada îi aparţine, i-a apărut cu un Duster în faţă şi colegul nostru nu a putut evita, a intrat cu capul fix în maşină, a murit pe loc! De ce nu respectă nimic conducătorii auto? Pentru că sunt protejaţi de caroserii? Greşit, în faţa legii nu mai au protecţie! Noi, prietenii lui, ai motociclistului, vom face tot ce ne stă în putinţă să ajutăm familia. El era un profesionist, au rămas în urmă băiatul, soţia, oameni care l-au iubit, oamenii cu care au cutreierat munţii cu motoarele turate. O să ajutăm familia în aceste moment tragice.”, a transmis un coleg al motociclistului care şi-a pierdut viaţa. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK