Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu puternic în Vişoi. 11 maşini arse şi 10 apartamente afectate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 517

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_38.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_40.jpgPompierii câmpulungeni au fost solicitaţi să intervină în cartierul Vişoi, pe Bulevardul „I.C. Brătianu”, la un incendiu care se manifesta la două case şi un garaj. Flăcările s-au extins cu repeziciune, mistuind locuinţele, mai mult, au fost afectate şi 11 autoturisme, trei incendiate total şi 8 parţial. Afectate de radiaţiile de căldură au fost şi apartamentele din blocul B2, din spatele imobilelor, care au rămas fără geamuri, iar tâmplăria termopan s-a exfoliat şi topit. Proprietarul uneia dintre case a suferit arsuri de gradul I, II şi III la membrele inferioare. 

Un puternic incendiu a izbucnit la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, 12 septembrie, pe Bulevardul „I.C. Brătianu”, în imediata apropiere a blocurilor turn. Incendiul a fost atât de puternic, încât a mistuit două clădiri, mai multe anexe şi a afectat 11 autoturisme, dintre care trei au fost mistuite în totalitate de flăcări, iar celelalte opt, avariate în proporţie de 50%.

Din fericire, singura victimă a fost proprietarul uneia dintre case, care a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe membrele superioare. La intervenţie au participat pompierii de la Detaşamentul Câmpulung cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

La eveniment, în sprijin s-a deplasat o autospecială de stingere de la Mioveni şi o autoscară de la Piteşti. Din cauza propagării incendiului au fost afectate şi balcoanele apartamentelor din blocul B2, din zona respectivă, mai ales cele din termopan. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric care a pornit iniţial de la una dintre case.

Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK