Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tamponare la semaforul de la ”Dan Barbilian”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 245

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2518_39.jpgVineri, 11 septembrie, puţin după prânz, două maşini s-au tamponat la semaforul de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”. Un microbuz în care se aflau 12 pasageri a lovit în spate un autoturism Volkswagen, aflat la semaforul de pe Bulevardul Ion Mihalache. Şoferul microbuzului nu a fost atent pentru câteva secunde şi a intrat în maşina din faţa sa. Pentru că impactul a fost unul destul de puternic, ceilalţi participanţi la trafic au sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD de prim ajutor. Din fericire, nu a fost nimeni rănit şi nu a fost nevoie de intervenţia paramedicilor. 

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier petrecut pe raza municipiului Câmpulung, în dreptul Liceului „Dan Barbilian”. Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La locul intervenţiei am constatat că este vorba de un accident rutier între un microbuz şi un autoturism. În microbuz au fost 12 persoane şi în autoturism două, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.”, a declarat plutonier adjutant şef Sorin Şain, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung.

Întrucât conducătorii auto nu s-au înţeles să rezolve incidentul pe cale amiabilă, în zonă a ajuns şi un echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei Câmpulung, care a deschis o anchetă pentru stabilirea gradului de vinovăţiei a celor doi şoferi. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK