Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adolescenţi, răniţi grav, după ce motoscuterul le-a fost lovit de o maşină

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 352

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2514_56.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2514_50.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2514_49.jpgPlimbare de vară finalizată la spital, sâmbătă după-amiază, pentru doi adolescenţi din localitatea Rădeşti. Băieţii au ajuns în stare gravă la urgenţe, după ce scuterul pe care se aflau a fost lovit în plin de un autoturism, pe DN 73.

Cei doi adolescenţi erau prieteni şi ieşiseră la o plimbare cu mopedul, chiar dacă nu aveau permis de conducere şi nici vârsta adecvată pentru a se deplasa cu un asemenea vehicul pe drumurile publice. Probabil că aventura lor (credem că nu a fost prima de acest gen) s-ar fi terminat cu bine dacă băieţii s-ar fi limitat să se distreze pe drumurile lăturalnice ale localităţii şi nu ar fi riscat o incursiune pe DN 73, foarte aglomerat la acea oră (16.00). În momentul în care tânărul care conducea scuterul a încercat să ajungă pe şoseaua naţională, de pe un drum lateral, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism VW Golf, condus de un tânăr din Bucureşti, care se deplasa dinspre Piteşti către Câmpulung. 

Impactul a fost inevitabil, deşi şoferul a încercat cât a putut să evite coliziunea. „Băieţii ăştia veneau din lateral, de pe drum, aici, la troiţă. Am auzit că n-ar mai fi avut frâne la scuter şi de-aia nu au putut opri, dar nu cred. Au mai avut ei aventuri din ăstea prin sat! S-au dus direct în strada mare. Bietul şofer s-a trezit cu ei în faţă, n-a mai avut ce face.”, ne-a declarat un localnic. Scuterul a fost avariat grav în urma accidentului, iar cei doi adolescenţi au fost aruncaţi pe şosea, fiind la un pas de a fi loviţi şi de un tir, care a oprit în ultimul moment. S-au ales cu mai multe traumatisme, inclusiv în zona capului, şi au fost transportaţi la spital, conştienţi, pentru a primi îngrijirile medicale care se impun şi pentru a fi supuşi unor investigaţii amănunţite. Poliţiştii urmează să stabilească exact, în urma cercetărilor, în ce împrejurări s-a produs accidentul. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK