Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un rucărean a recunoscut că a dat mită

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1452

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2499_30.jpgUn muscelean a recunoscut că a dat mită şi a fost condamnat cu suspendare, pus să facă muncă în folosul comunităţii şi să plătească cheltuielile judiciare. Pedeapsa a fost mai mică şi cu suspendare, după ce tânărul le-a povestit anchetatorilor cum s-a petrecut totul, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a înaintat instanţei soluţionarea acordului de recunoaştere a vinei, şi nu trimiterea în judecată a lui.

Pe 1 iulie, Tribunalul Argeş a dat sentinţa în cazul lui Robert Ciprian Busuioc, după ce acesta a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul, fiind condamnat pentru dare de mită la un an şi patru luni, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata a doi ani. Pe durata acestui termen, rucăreanul are de respectat mai multe măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În acelaşi timp, bărbatul trebuie să presteze 60 de zile, muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Rucăr şi Primăriei Dragoslavele. Tot el va achita 600 de lei, cheltuieli judiciare către stat, din care 500 de lei, efectuate în cursul urmăririi penale. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK