Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Hoţi de lemne, turişti şi pescari, amendaţi de jandarmi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 448

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2498_40.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii argeşeni au fost implicaţi în mai multe acţiuni privind protecţia mediului în zonele cu afluenţă ridicată de persoane, dar şi în alte misiuni specifice.                                  

Astfel, jandarmii din cadrul Postului Montan Rucăr  au depistat, la Valea Mare Pravăţ, patru bărbaţi care au sustras material lemnos din fondul forestier. Fiecare a fost sancţionat cu amendă de 1.000 de lei, iar cantitatea de 1,5 mc de lemne a fost ridicată în vederea confiscării. Tot în această zonă, un bărbat a fost sancţionat cu 4.000 de lei, pentru că a transportat material lemnos cu un vehicul „TAFF”, destinat transportului de buşteni, peste albia râului. Pe linia protecţiei mediului, jandarmii argeşeni au acţionat cu preponderenţă în comunele Arefu, Albeştii de Muscel, Bughea de Sus, Lereşti şi Dâmbovicioara, unde au depistat mai multe persoane care încălcau prevederile legale referitoare la activităţile de picnic. În urma acţiunilor, au fost aplicate trei amenzi,  de 100 de lei fiecare, unor persoane care nu au depus gunoiul în locurile amenajate, o amendă de 1.000 de lei unei persoane care a desfăşurat activităţi de picnic în loc nepermis şi alte 22 de avertismente pentru aceeaşi abatere. Au mai fost depistaţi doi bărbaţi care pescuiau ilegal. Unul dintre ei pescuia cu plasă tip monofilament şi a fost sancţionat cu amendă de 600 de lei, iar celălalt nu avea permis de pescuit şi a fost sancţionat cu avertisment. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK