Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Conducea sub influenţa alcoolului

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Albeştii de Muscel, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un autoturism, pe strada General Ion Dragalina, din municipiul Câmpulung, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

La volan, băut şi fără permis

În noaptea de 5 spre 6 iunie, în jurul orei 1.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au depistat un bărbat de 48 de ani, din Berevoeşti, care ar fi condus un autoturism pe raza comunei Vlădeşti, fără a deţine permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Cel în cauză a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. După testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform articolelor 335 şi 336 din Codul Penal.

Avea lemne în plus în autocamion

Duminică, 7 iunie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 45 de ani, din Rucăr, care transporta material lemnos cu un autocamion cu remorcă, pe DN65, pe raza localităţii Albota. Bărbatul a prezentat pentru control două avize de însoţire a materialului lemnos, din care reieşea că transportă 15,24, respectiv 15,95 metri cubi de material lemnos, însă, în urma evaluării materialului lemnos de către un specialist silvic, s-a constatat că ansamblul avea încărcată cantitatea totală de 8,72 metri cubi în plus faţă de cantitatea consemnată în documente. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Costeşti.

Rudari din Bughea, prinşi cu lemne furate

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au acţionat, în ziua de 6 iunie, pentru prevenirea delictelor silvice, ocazie cu care au depistat doi bărbaţi, de 56 şi 46 de ani, ambii din Bughea de Sus, care transportau cu atelaje material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport. Cantitatea de material lemnos a fost evaluată de un specialist silvic la 1,4 metri cubi de material lemnos, care a fost predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Câmpulung. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, iar cele două atelaje folosite la transportul materialului lemnos au fost confiscate. Ama IVAN

Evenimentul Muscelean