Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bătrână prădată la Mănăstirea “Negru Vodă” de un rudar

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 700

În prima zi din „cireşar”, o femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a dat alarma la Poliţia Câmpulung, reclamând faptul că un bărbat i-ar fi sustras geanta, în care se aflau suma de 120 de lei şi mai multe documente. Mai multe echipaje de poliţie s-au mobilizat exemplar şi au pornit pe străzile oraşului pentru identificarea şi prinderea făptaşului, în baza semnalmentelor primite de la victimă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, în timp ce bătrâna se afla în zona Mănăstirii „Negru Vodă”. Într-o clipă de neatenţie, un bărbat de etnie romă i-a furat geanta şi a încercat să se facă nevăzut. Femeia l-a observat, a strigat la el să-i înapoieze bunul furat, dar hoţul a rupt-o la fugă şi a dispărut pe o stradă lăturalnică. Victima nu s-a dat bătută şi a alertat poliţia. Oamenii legii s-au mobilizat exemplar, astfel că, în circa 15 minute, un echipaj de Ordine Publică l-a identificat şi reţinut pe făptaş, Florin Grancea, de 37 de ani, din cătunul de rudari Gura Pravăţ, comuna Valea Mare Pravăţ. În momentul în care a fost prins de poliţişti, individul se plimba fără nicio grijă prin zona Pieţei Centrale, probabil în căutarea altei victime, având asupra sa geanta femeii.

Prejudiciul recuperat în totalitate a fost restituit persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani sau amendă. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK