Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a comis mai multe spargeri în comuna natală, Sîrbea, trimis din nou în judecată pentru furt calificat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 574

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2487_41.jpgUn bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a fost arestat preventiv, pe 6 mai, pentru 30 de zile după ce, timp de aproximativ cinci luni, a comis mai multe spargeri de locuinţe în localitatea natală, furând bunuri în valoare de 5.500 de lei. Individul este recidivist şi a ieşit din puşcărie în 2019, după ce a ispăşit o pedeapsă de un an şi patru luni pentru furt calificat. Pe 26 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au finalizat cercetările în acest caz, iar bărbatul a fost trimis din nou în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii secţiei rurale din Schitu Goleşti s-a stabilit că autorul spargerilor este Cristinel Sîrbea, un vechi client al oamenilor legii, originar din satul Groşani, care şi-a petrecut ani buni din viaţă în spatele gratiilor. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2019 - aprilie 2020, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în mai multe locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 5.500 de lei. Pentru administrarea probatoriului, în cursul dimineţii de 6 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, cu sprijinul unei echipe de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, au efectuat două percheziţii domiciliare în comuna Poienarii de Muscel. În urma percheziţiilor, prejudiciul a fost recuperat în mare parte. Tot în ziua respectivă bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pe 7 mai, Cristinel Sîrbea a fost adus la Judecătoria Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a admis propunerea Parchetului, individul ajungând în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK