Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu maşina plină cu tuciuri, a intrat într-un cap de pod

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 596

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2486_50.jpgO femeie a ajuns la spital după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, pe DN 73.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la Stâlpeni, când Maria Vasilica B., de 31 de ani, din Curtea de Argeş, conducea un Opel Astra încărcat cu tuciuri. Femeia, al cărei soţ circula cu altă maşină în faţa sa, vroia să ajungă cu marfa la târgul săptămânal din comuna Stâlpeni. Ajunsă la trecerea de nivel peste calea ferată, de la intrarea în localitate, şoferiţa nu a redus din vreme viteza şi în momentul când traversa şinele a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un cap de pod de pe marginea şoselei. În urma impactului extrem de violent, conducătoarea auto a rămas blocată în vehicul şi pentru extragerea ei a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare a pompierilor. Victima a fost preluată conştientă de o ambulanţă şi transportată la spital, unde medicii au constatat că a avut noroc şi nu suferise răni grave. În schimb, maşina şi tuciurile au fost distruse aproape în totalitate, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK