Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Violatorul din scara blocului a contestat arestul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 770

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2486_49.jpgCâmpulungeanul de 35 de ani, care a obligat o tânără să facă sex oral în scara unul bloc, a fost arestat pe 15 mai pentru 30 de zile.

Marius Cristian Macaşoi este acuzat că, în prima zi de Crăciun, anul trecut, ar fi obligat o tânără de 25 de ani să facă sex oral în scara unui bloc. Pentru administrarea probatoriului au fost dispuse şi efectuate expertize medico-legale, mai ales că Macaşoi nu recunoaşte fapta, fiind motivele care au întârziat arestarea lui mai devreme. 

Prima dată, pe 14 mai, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Instanţa a admis cererea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a lui Cristian Marius Macaşoi pe or durată de 30 de zile, până la 13 iunie 2020, inclusiv. Aşa cum v-am spus, câmpulungeanul a atacat decizia de arestare preventivă. Pe 21 mai, Tribunalul Argeş a soluţionat contestaţia lui Cristian Marius Macaşoi faţă de decizia de arestare preventivă, emisă de Judecătoria Câmpulung, respingând-o ca nefondată. În acelaşi timp, inculpatul a fost pus să plătească 100 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat.  

Macaşoi este un cunoscut al oamenilor legii, după ce a pus la punct jefuirea magazinului Altex, dintr-un complex comercial din Iaşi, din decembrie 2015, de unde a sustras sute de produse electronice în valoare de peste 650.000 lei. Doi ani mai târziu, câmpulungeanul şi alţi trei amici au fost condamnaţi, pedepsele fiind aparent mici, cuprinse între 3 ani şi 8 luni şi 4 ani de închisoare. Macaşoi şi alţi doi şi-ai ispăşit marea majoritate a pedepsei în arest la domiciliu. „Subsemnatul Macaşoi Cristian Marius în calitate de inculpat îmi iau angajamentul de a plăti suma de 111.594,50 lei societăţii Generalil România”, se arăta în angajamentul semnat de hoţ. La momentul 2017, Macaşoi plătise deja 10.000 de euro, restul urmând să-l achite în rate de câte 150 de euro pe lună. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK